Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR KULTURË 

Komisioni për kulturë ka kryetar dhe tetë anëtarë nga radhët e deputetëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë dhe tre anëtarë nga radhët e punëtorëve shkencorë dhe profesionalë.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

  • organizimin, zhvillimin dhe përparimin e kulturës; 
  •  mbrojtjen dhe begatimin e pasurisë historike dhe artistike;
  • veprimtaritë për mbrojtjen dhe shfrytëzimin e pasurisë kulturore të tundshme dhe të patundshme dhe veprimtaritë për shpallje; 
  • shënimin përkujtimor dhe mbrojtjen e përmendoreve të kulturës dhe
  • çështje të tjera që kanë të bëjnë me kulturën

Kryetar: Popov Stojan 

Anëtarë :

   Naumovski Rubens 
   Stojanoski Voisllav
   Bozhinovska Valentina 
   Georgievski Mihajllo 
   Bajrami Demush 
   Ilioski Ilija 
   Stojanovski Naqe
   Tahiri Mevlan 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.