Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR ÇËSHTJE TË RREGULLORE, MANDATIT DHE IMUNITETIT

E-posta: k-delovnicki@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, tetë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me: 

  • zbatimin e Rregullores së Kuvendit dhe të rregulloreve të trupave punues dhe jep  mendim për zgjedhjen e çështjeve  kontestuese;
  • iniciativat për ndryshimin e Rregullores së Kuvendit dhe rregulloreve të trupave punues;
  • propozon miratimin, përkatësisht ndryshimin dhe plotësimin e Rregullores së Kuvendit;
  • raportet e Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve për deputetët nga lista e kandidatëve që janë bërë deputetë për mandatin e ngelur;
  • bazat për pushimin dhe marrjen e mandatit të deputetit dhe për këtë  i parashtron raport Kuvendit;
  • imunitetin e deputetëve, dhe
  • çështje tjera në lidhje me Rregulloren dhe të drejtat e mandatit dhe imunitetit; 

 Kryetar: BORIS KONDARKO    

Anëtarë: BORÇE PETROVSKI    
               ZORAN TOMIQ   
               TOMA GLIGORIJEVSKI  
               NEZHDET MUSTAFA
               EFTIM MANEV
               RISTANA LLALLÇEVSKA  
               JUSUF ARIFI
               FATMIR ASANI    

Zëvendës-anëtarë: ESAD RAHIQ  
                                ANGELL DIMITROV  
                                BLLAGOJA GESHOSKI
                                ANGELLKA PEEVA-LLAURENÇIQ
                                NIKOLLA APOSTOLLOVSKI
                                MARIJA KOJZEKLISKA
                                ROZA TUPOZOVA KAREVSKA
                                RUZHDI MATOSHI

 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.