SEANCA E NJEQINDETRIDHJETE E KUVENDIT 27.12.10...E hënë, 27 dhjetor 2010, ora 11:00, Salla1

SEANCA E NJEQINDETRIDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBIKEQYRJE NDAJ PUNES SE DREJTORISE PER SIGUR...E mërkurë, 29 dhjetor 2010, Ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR MBIKËQYRJE NDAJ PUNËS SË DREJTORISË PËR SIGURI DHE KUNDËRZBULIM DHE TË AGJENCISË PËR ZBULIM

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E premte, 24 dhjetor 2010, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

(i filluar më 22. 12. 2010) (vazhdimi i dytë)

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVENES 24.12.10 ok...E premte, 24 dhjetor 2010, ora 11:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI PER KULTURE 24.12.10...E premte, 24 dhjetor 2010, ora 10:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR KULTURË

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 70 E KOMISIONIT PER SISTEM POLITIK DHE MARREDH...E enjte, 23 dhjetor 2010, Ora 10:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 70 E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME 23.12.10...E enjte, 23 dhjetor 2010, ora 13:00, Salla4

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë

SEANCA NR. 123 23.12.10...Pas përfundimit të seancës së 127-të vazhdon

SEANCA NR. 123 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 26.10.2010)(vazhdimi i gjashtë)

Lexo më shumë

SEANCA NR. 127 23.12.10...Pas përfundimit të seancës së 128-të vazhdon

SEANCA NR. 127 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 30.11.2010)(vazhdimi i pestë)

Lexo më shumë

SEANCA NR. 128 23.12.10...E enjte, 23 dhjetor 2010, Ora 15:00, Salla1

SEANCA NR. 128 E KUVNEDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 9. 12. 2010)(vazhdimi i gjashtë)

Lexo më shumë
123...72                                                                         
Click