Njoftime


E enjte, 30 dhjetor 2010, ora 11:00, Salla1

SEANCA E NJËQINDETRIDHJETËENJË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E hënë, 13 dhjetor 2010, ora 11:00, Salla1

SEANCA E NJËQINDENJËZETENËNTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E martë, 14 dhjetor 2010, ora 12:00, Salla1

SEANCA E NJËQINDENJËZETEGJASHTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E enjte, 23 dhjetor 2010, ora 14:00, Salla1

SEAnCA E NJËQINDETRIDHJETËEDY E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E enjte, 30 dhjetor 2010, ora 14:00, Salla3

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

më shumë...E mërkurë, 29 dhjetor 2010, Ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 130 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 27.12.2010) (vazhdimi i dytë)

më shumë...E martë, 28 dhjetor 2010, ora 10,00, Salla4

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIKË DHE MARRDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

më shumë...E martë, 28 dhjetor 2010, ora 14,00, Salla4

KOMISIONI JURIDIKO-LIGJVËNËS

më shumë...E martë, 28 dhjetor 2010, Ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 130 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 27.12.2010) (vazhdimi i parë)

më shumë...E martë, 28 dhjetor 2010, ora 10,00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 72
  •                                                                          
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.