KOMISIONI PER CESHTJE TE ZGJEDHJEVE DHE EMERIMEVE 24.12.10...E premte, 24 dhjetor 2010, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE TË ZGJEDHJEVE DHE EMËRIMEVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER ARSIM, SHKENCE DHE SPORT 22.12.10...E mërkurë, 22 dhjetor 2010, ora 11:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EKONOMIKE 22.12.10...E mërkurë, 22 dhjetor 2010, Ora 11:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME 22.12.10...E mërkurë, 22 dhjetor 2010, ora 13:00, Salla 4

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë

KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET 23.12.10...E enjte, 23 dhjetor 2010, ora 13:00, Salla “Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

KOMISIONI PER BUJQESI, PYLLTARI DHE EKONOMINE E UJERAVE 22....E mërkurë, 22 dhjetor 2010, ora 13:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMINË E UJËRAVE

Lexo më shumë

SEANCA NR. 128 20.12.10...E hënë, 20 dhjetor 2010, ora 11:00, Salla1

SEANCA NR. 128 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 9.12. 2010)(vazhdimi i pestë)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E mërkurë, 22 dhjetor 2010, ora 12:00, Salla 3

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EKONOMIKE 21.12.10...E martë, 21 dhjetor 2010, ora 11:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER PUNE DHE POLITIKE SOCIALE 22.12.10...E mërkurë, 22 dhjetor 2010, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

Lexo më shumë
1234...72                                                                         
Click