Njoftime


E martë, 21 dhjetor 2010, ora 10:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

më shumë...Pas përfundimit të seancës së 128-të vazhdon

SEANCA NR. 127 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 30.11.2010) (vazhdimi i katërt)

më shumë...E premte, 17 dhjetor 2010, Ora 13:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK - LIGJVËNËS

më shumë...E enjte, 16 dhjetor 2010, Ora 11:00, Salla1

SEANCA NR. 128 E KUVNEDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E mërkurë, 15 dhjetor 2010, Ora 14:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 102 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...E mërkurë, 15 dhjetor 2010, Ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 128 E KUVNEDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 9.12.2010) (vazhdimi i tretë)

më shumë...E premte, 17 dhjetor 2010, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

më shumë...E martë, 14 dhjetor 2010, ora 13:00, Salla3

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

(i filluar më 10.12.2010) (vazhdimi i dytë)

më shumë...E martë, 14 dhjetor 2010, ora 16:00, Salla1

SEANCA E NJËQINDENJËZETENËNTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(i filluar më 13.12.2010) (vazhdimi i parë)

më shumë...E martë, 14 dhjetor 2010, ora 13:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 72
  •                                                                          
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.