Njoftime


E martë, 21 janar 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

më shumë...E martë, 21 janar 2014, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...E hënë, 20 janar 2014, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...E martë, 21 janar 2014, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

më shumë...E martë, 21 janar 2014, ora 11:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E premte, 17 janar 2014, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 82 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E premte, 17 janar 2014, ora 10:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 80 E KOMISIONI PËR SISTEM POLITIKË DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

më shumë...E enjte, 16 janar 2014, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 82 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E enjte, 16 janar 2014, ora 10:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 49 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

më shumë...E enjte, 16 janar 2014, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 39 E KOMISIONIT PËR MBROJTJE DHE SIGURI

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 27
  • 28
  • 29
  • ...
  • 31
  •                                 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.