Njoftime


E enjte, 9 janar 2014, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...E enjte, 9 janar 2014, ora 11:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR SHËNDETËSI

më shumë...E enjte, 9 janar 2014, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 29
  • 30
  • 31
  •                                 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.