Njoftime


E enjte, 16 janar 2014, ora 10:30, Salla e Qeverisë

MBLEDHJA NR. 144 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 15.01.2014) (vazhdim i parë)

më shumë...E mërkurë, 15 janar 2014, ora 15:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 144 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...E mërkurë, 15 janar 2014, ora 14:00, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 22 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE TË ZGJEDHJEVE DHE EMËRIMEVE

më shumë...E mërkurë, 15 janar 2014, ora 13:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 79 E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

më shumë...E mërkurë, 15 janar 2014, ora 13:00, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 75 E KOMISIONIT PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E mërkurë, 15 janar 2014, ora 11:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 53 E KOMISIONIT PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

më shumë...E mërkurë, 15 janar 2014, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 36 E KOMISIONIT PËR SHËNDETËSI

më shumë...E mërkurë, 15 janar 2014, 11:00, Salla e Qeverisë

MBLEDHJA NR. 46 E KOMISIONIT PËR POLITIKË TË JASHTME

më shumë...E mërkurë, 15 janar 2014, ora 11:00, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 76 E KOMISIONIT PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E hënë, 13 janar 2014, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMI TË UJËRAVE

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  •                                 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.