Njoftime


E martë, 14 janar 2014, ora 13:30, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 9.1.2014) (vazhdim i parë)

më shumë...E premte, 10 janar 2014, ora 12:05 - 12:40, Salla e Komisionit Kushtetues

VIZITË PUNE E Z. KRISTIAN VIGENIN, MINISTËR I PUNËVE TË JASHTME TË REPUBLIKËS SË BULLGARISË, NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

më shumë...E enjte, 9 janar 2014, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i 10)

më shumë...E hënë, 13 janar 2014, ora 13:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR KULTURË

më shumë...E mërkurë, 8 janar 2014, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i nëntë)

më shumë...E enjte, 9 janar 2014, ora 14:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

më shumë...E martë, 14 janar 2014, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...E martë, 14 janar 2014, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

më shumë...E hënë, 13 janar 2014, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

më shumë...E enjte, 9 janar 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 29
  • 30
  • 31
  •                                 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.