Takim pune i kryetarit të Kuvendit, z. Talat Xhaferi m...

E premte, 12 maj viti 2017

Takim pune i kryetarit të Kuvendit, z. Talat Xhaferi me ambasadorët e vendeve anëtare të BE 

Në fillim të takimit kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z.Talat Xhaferi, shprehu falënderim për përkrahen që institucionet dhe shtetet anëtare të BE-së në mënyrë individuale ia dhanë zgjedhjes së tij si kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë. Theksoi se mbetet në përcaktimin e tij personal që të jetë kryetar i gjithë qytetarëve dhe gjithë deputetëve, duke e respektuar Kushtetutën dhe Rregulloren e Kuvendit.

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Xhaferi, me Ambasadoren e Zvicrës, ...

E mërkurë, 10 maj 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi, me Ambasadoren e Zvicrës, znj. Sibil Suter Tejada 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim zyrtar me ambasadoren e Konfederatës së Zvicrës në Republikën e Maqedonisë, znj. Sibil Suter Tejada, e cila duke ia uruar zgjedhjen e funksionit kryetar i Kuvendit, i dëshiroi mandat të suksesshëm. Ajo shfaqi shpresë së pas krizës politike, së shpejti, në mënyrë demokratike, do të rietablohen institucionet shtetërore, si fazë e ardhshme në stabilizimin e vendit.   

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin e Shqipëris&...

E mërkurë, 10 maj 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin e Shqipërisë Fatos Reka

Kryetari i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim zyrtar me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Maqedonisë, z. Fatos Reka, i cili ia uroi zgjedhjen kryetar i Kuvendit, si hap shumë i rëndësishëm në stabilizimin e gjendjeve politike në Republikën e Maqedonisë. 

Lexo më shumë

Takime të veçanta të kryetarit Xhaferi me am...

E hënë, 8 maj 2017

Takime të veçanta të kryetarit Xhaferi me ambasadorin amerikan dhe francez

Kryetari i Kuvendit te Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, realizoi takim zyrtar me ambasadorin e SHBA-së në Republikën e Maqedonisë, z. Xhes Bejli, i cili ia uroi përzemërsisht zgjedhjen si kryetar i Kuvendit, si hap i parë dhe tejet i rëndësishëm në konsolidimin dhe stabilizimin e situatës politike në Republikën e Maqedonisë.  Njëkohësisht theksoi se për realizimin e këtij qëllimi Ambasada e SHBA-së punon bashkërisht në mënyrë të koordinuar me Delegacionin e Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë, sepse aktivitetet që do të vijojnë janë me rëndësi shumë të madhe. 

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Xhaferi me znj. Karen Pirs...

E premte, 5 maj 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me znj. Karen Pirs

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, realizoi takim pune me znj. Karen Pirs, drejtoreshë politike në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe. 

Lexo më shumë

KRYETARI I KUVENDIT TALAT XHAFERI REALIZOI TAKIM PUNE ME P&...

E premte,5 maj 2017

KRYETARI I KUVENDIT TALAT XHAFERI REALIZOI TAKIM PUNE ME PËRFAQËSUESIT E LARTË TË BE

Në kuadër të vizitës së tij të punës, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, realizoi takim pune me znj. Federika Mogerini, përfaqësuese e lartë e punëve të jashtme dhe e politikës së sigurisë të Bashkimit Evropian, Johanes Han, Komisar për politikë të mirë fqinjësore dhe zgjerim i Komisionit Evropian dhe me deputetët në Parlamentin Evropian Ivo Vajgëll, Eduard Kukan, Alojz Peterle dhe Knut Flekenshtajn. 

Lexo më shumë

KRYETARI I KUVENDIT, Z.TALAT XHAFERI E PRANOI EUROAMBASADOR...

E mërkurë, 3 maj 2017

KRYETARI I KUVENDIT, Z.TALAT XHAFERI E PRANOI EUROAMBASADORIN ZHBOGAR

Në takimin Ambasadori Zhbogar edhe njëherë ia uroi zgjedhjen z. Talat Xhaferi duke theksuar se me këtë Kuvendi dhe Republika e Maqedonisë vazhdojnë me procesin e integrimit në strukturat euroatlantike. 

Lexo më shumë
1...373839                                        
Click