Takimi i Kryetarit Xhaferi, me SH.T. ambasador i Republik&#...

E hënë, 29 maj 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi, me SH.T. ambasador i Republikës së Kosovës në Republikën e Maqedonisë, z. Ylber Hysa

Kryeparlamentari, z. Talat Xhaferi sot priti në vizitë zyrtare Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Ylber Hysa, ku u bisedua për situatën aktuale politike në Maqedoni dhe në Kosovë dhe për nevojën e bashkëpunimit në mes dy vendeve.

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Xhaferi me përfaqësuesit e Ins...

E premte, 26 maj 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me përfaqësuesit e Institutit për Demokraci

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim me përfaqësuesit e Institutit për Demokraci (IDSCS) ku u prezantua projekti „Kuvendi nën thjerrëz“, esenca e të cilit është përforcimi i pjesëmarrjes së opinionit në debatet dhe diskutimet, përmes mënyrës së hapur dhe inkluzive, në trupat e punës së Kuvendit.

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Talat Xhaferi me znj. Luiza Vinton, koor...

E martë, 23 maj 2017

Takimi i Kryetarit Talat Xhaferi me znj. Luiza Vinton, koordinatore rezidente e KB-së dhe përfaqësuese rezidente e UNDP 

Znj. Vinton ia uroi z. Talat Xhaferi zgjedhjen Kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe shprehu pritje për kthim të shpejtë në Kuvend si qendër e ngjarjeve politike në vend.
Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Xhaferi me SH.T. ambasadoren e Republik&...

E martë, 23 maj 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me SH.T. ambasadoren e Republikës Popullore të Kinës, znj. Jin Lishian

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim zyrtar me ambasadoren e Republikës Popullore të Kinës në Republikën e Maqedonisë, znj. Jin Lishian. Në fillim të takimit ambasadorja ia uroi zgjedhjen Kryetar i Kuvendit dhe me atë rast ia përcolli urimin zyrtar të Kryetarit të Komitetit të Përhershëm të Kongresit Popullor Pankinez, z. Xhang Dezhiang.  

Lexo më shumë

Тakimi i Kryetarit të Kuvendit, z. Talat Xhaferit me o...

E hënë, 22 maj 2017

Тakimi i Kryetarit të Kuvendit, z. Talat Xhaferi me oficerë të lartë dhe civilë nga Kolegji Mbretëror për Studime të Mbrojtjes nga Londra

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z.Talat Xhaferi, sot në organizim të Ambasadës së Mbretërisë së Bashkuar në Republikën e Maqedonisë, realizoi një takim me delegacionin e oficerëve të lartë dhe civilëve nga Kolegji Mbretëror për Studime të Mbrojtjes nga Londra, të paraprirë nga z. Nikollas Evans.

Lexo më shumë

Takimi i z. Talat Xhaferi, Kryetar i Kuvendit të Repub...

E mërkurë, 17 maj 2017

Takimi i z. Talat Xhaferi, Kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, me SH.T. ambasador i Kanadasë në Republikën e Maqedonisë, z.  Filip Pinington 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim zyrtar me ambasadorin e Kanadasë në Republikën e Maqedonisë, z. Filip Pinington, i cili theksoi se Kanadaja ishte ndër shtetet e para e cila ia uroi zgjedhjen z. Talat Xhaferi në funksionin Kryetar i Kuvendit, e cila në mënyrë të qartë dhe të dukshme shprehu mbështetje ndaj procesit të ndryshimeve demokratike në shtet gjatë tranzicionit të pushtetit.

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit të Kuvendit Xhaferi me Suomallanen ...

E mërkurë, 17 maj 2017

Takimi i Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi me Shefen e Misionit të OSBE-së në Shkup  znj. Nina Suomallanen 

Ambasadorja znj. Suomallanen ia uroi z.Talat Xhaferi zgjedhjen kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe shprehu bindje për bashkëpunim të mëtutjeshëm dhe të frytshëm. Duke nënvizuar se Misioni i OSBE-së është prezent në vend nga viti 1992, ajo theksoi se në periudhën e fundit, krahas prioriteteve kryesore të cilat dalin nga mandati i saj, Misioni i ndjek me vigjilencë gjendjen politike dhe ngjarjet në vend.
Lexo më shumë

Takim i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin slloven Jazbec...

E martë, 16 maj 2017

Takim i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin slloven Jazbec

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim zyrtar me ambasadorin e Republikës së Sllovenisë në Republikën e Maqedonisë, z. Millan Jazbec.

Lexo më shumë

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ish-kryetarët e Kuvendit...

E hënë, 15 maj 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ish-kryetarët e Kuvendit

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me ish-kryetarët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë z. Stojan Andov, z. Tito Petkovski dhe z. Nikolla Popovski. 

Lexo më shumë

Kryetari i Kuvendit, z. Talat Xhaferi, u takua me ambasador...

E hënë, 15 maj 2017

Kryetari i Kuvendit, z. Talat Xhaferi, u takua me ambasadorin e Suedisë, z. Mats Stafenson

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot realizoi takim zyrtar me ambasadorin e Mbretërisë së Suedisë në Republikën e Maqedonisë, z. Mats Stafenson. Ai ia uroi zgjedhjen në funksionin Kryetar i Kuvendit dhe shprehi pritje të sinqerta se procesi politik dhe ligjvënës në shtet së shpejti do të kthehet në shtigjet e zakonshme. 

Lexo më shumë
1...373839                                        
Click