Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

Dokumentet

E-posta: k-finan@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, dhjetë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

 • prodhimtarinë dhe tregtinë;
 • lëndë e para minerale dhe energjetikën;
 • turizmin, hotelerinë dhe zejtarinë; 
 • punën e jashtme-tregtare; 
 • investimet e huaja;
 • transformimin pronësor;
 • masat kundër pozitës monopoliste dhe sjelljes monopoliste të tregut; 
 • mbrojtjen e konsumatorëve;
 • ndërmarrjet publike;
 • koncesionet;
 • statistikën, dhe
 • çështje tjera  që i përkasin sistemit ekonomik. 


                 Kryetar: ABDILAQIM ADEMI

Zëvendës-kryetar: SEMIJAL HASANI 

                Anëtarë: ADNAN JASHARI
                               RAFET MUMINOVIQ 
                               VLLADO ILIEVSKI 
                               ANGEL DIMITROV 
                               BLLAGORODNA MINGOVA KREPIEVA 
                               DRAGO SHAJNOSKI 
                               SPIRO MAVROVSKI 
                               VANÇO STAMENKOV 
                               BLLAGOJ GOLLOMEOV
                               LUBISAV IVANOV-XINGO 

Zëvendës-anëtarë:IGOR IVANOVSKI
                               VANÇO GJORGIEV
                               GAJUR SARAÇ
                               LUPÇO BALLKOVSKI
                               ILIJA KITANOSKI 
                               ANGELLKA PEEVA-LLAURENÇIQ 
                               LUPÇO JORDANOVSKI  
                               GJORGE PALLOSHKOVSKI

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.