Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR ÇËSHTJE KUSHTETUESE

E-posta: k-ustav@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, gjashtëmbëdhjetë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

  • zbatimin e Kushtetutës;
  • propozimet për ndryshimin dhe plotësimin e Kushtetutës;
  • çështje parimore me karakter kushtetues në lidhje me miratimin dhe zbatimin e ligjeve dhe të dispozitave dhe akteve të tjera, dhe
  • çështje të tjera me karakter kushtetues.

                  Kryetar: LUPÇO JORDANOVSKI

 Zëvendës-kryetar: KAROLINA RISTOVA
   
                Anëtarë: TITO PETKOVSKI
                                CVETANKA IVANOVA
                                IVAN STOILKOVIQ
                                BORIS KONDARKO
                                RISTE BISLIMOVSKI
                                ZHARKO KARAXHOSKI
                                MARIJA KOJZEKLISKA
                                LUBE BOSHKOVSKI
                                ADNAN JASHARI
                                NAZMI BEQIRI
                                ANGELKA PEEVA-LLAURENÇIQ
                                ISMET RAMADANI
                                XHEVDET NASUFI
                                ZORAN KËRSTEVSKI

 Zëvendës-anëtarë: CVETANKA GASHOSKA
                                 NIKOLLA B. KAMÇEV
                                 JORDAN MIHAJLLOVSKI
                                 KAME PETROV
                                 RAFET MUMINOVIQ
                                 RISTANA LLALLÇEVSKA
                                 GJORGJE PALLOSHKOVSKI
                                 GJORGJI TRENDAFILLOV
                                 SPIRO MAVROVSKI
                                 NAZLIE DAUTI
                                 EJUP RUSTEMI
                                 PETAR APOSTOLLOV
                                 ABDULADI VEJSELI
                                 ILJAZ HALIMI
                                 ILIJA SËRBINOVSKI

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.