Njoftime


Е mërkurë, 15 prill 2009, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR MBIKËQYRJEN E PUNËS SË DREJTORISË PËR SIGURI DHE KUNDËRZBULIM DHE TË AGJENCISË PËR ZBULIM

më shumë...Е mërkurë, 15 prill 2009, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE TË RREGULLORES DHE MANDATIT- IMUNITETIT

më shumë...E enjte, 9 prill 2009, ora 12 00, Salla Boris Trajkovski

KOMISIONI I PËRHERSHËM ANKETUES PËR MBROJTJEN E LIRIVE DHE TË DREJTAVE TË NJERIUT

më shumë...E premte, 10 prill 2009, ora 11:00 Salla 1

SEANCA E PESEDHJETEENJE E KUVENDIT TE REPUBLIKES SE MAQEDONISE

më shumë...E premte, 10 prill 2009, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

më shumë...E Merkure, 8 prill 2009, ora 13.00, Salla kushtetuese

KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME

më shumë...E premte, 10 prill 2009, ora 10.00 Salla 4

KOMISIONI PER TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E enjte, 9 prill 2009, ora 13:00, Salla 3

KOMISIONI PER BUJQESI, PYLLTARI DHE EKONOMI TE UJERAVE

më shumë...E enjte, 9 prill 2009, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PER PUNE DHE POLITIKE SOCIALE

më shumë...E Merkure, 8 prill 2009, ora 10.00, Salla 3

KOMISONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHKESIVE

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 48
  • 49
  • 50
  •                                                    
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.