KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET 2009...E marte, 7 prill 2009, ora 14 00, Salla 4

KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EKONOMIKE 2009...E Marte, 7 prill 2009, ora 12 00, Salla 3

KOMISIONI PER CESHTJE EKONOMIKE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SHENDETESI 2009...E marte, 7 prill 2009, ora 11 00, Salla 4

KOMISIONI PER SHENDETESI

Lexo më shumë

KOMISIONI I PERHERSHEM ANKETUES PER MBROJTJEN E LIRIVE DHE ...E marte, 7 prill 2009, ora 10 00, Salla 3

KOMISIONI I PERHERSHEM ANKETUES PER MBROJTJEN E LIRIVE DHE TE DREJTAVE TE NJERIUT

Lexo më shumë
1...484950                                                   
Click