Njoftime


E martë, 25 gusht 2009, ora 11.00, Salla 1

SEANCA E SHTATËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E martë, 29 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETESHTATË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E hënë, 31 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETETETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E mërkurë, 30 dhjetor 2009, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

më shumë...E mërkurë, 30 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 4

KOMISION ANKETUES PËR VERIFIKIMIN E RRETHANAVE PËR VDEKJEN E KRYETARIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, BORIS TRAJKOVSKI

më shumë...E premte, 28 dhjetor 2009, ora 16:00, Salla kushtetuese

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

më shumë...Pas mbarimit të seancës së 85-së fillon me punë

SEANCA E TETËDHJETETRETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 3.12.2009) (vazhdimi i tretë)

më shumë...Pas mbarimit të seancës së 86-të fillon me punë

SEANCA E TETËDHJETEPESTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 14.12.2009) (vazhdimi i tretë)                                                    

më shumë...E hënë, 28 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETEGJASHTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 22.12.2009.)(vazhdimi i tretë)

më shumë...E hënë, 28 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla 4

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 50
  •                                                    
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.