KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME 24.12.09...E enjte, 24 dhjetor 2009, ora 14:00, Salla kushtetuese

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë

KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET 23.12.09...E mërkurë, 23 dhjetor 2009, ora 14:00, Salla 3

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

SEANCA E TETEDHJETEGJASHTE 23.12.09...E mërkurë, 23 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETEGJASHTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 22.12.2009.)(vazhdimi i parë)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER ARSIM, SHKENCE DHE SPORT 23.12.09...E mërkurë, 23 dhjetor 2009, ora 14:00, Salla ,,Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

Lexo më shumë

Seanca e 82-t#...E hënë, 21 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETËEDYTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIKO-LIGJVENES 21.12.09...E hënë, 21 dhjetor 2009, ora 14:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI JURIDIKO-LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBROJTJE DHE SIGURI 21.12.09...E hënë, 21 dhjetor 2009, ora 15:00, Salla 3

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Lexo më shumë

KOMISIONI PER BUJQESI, PYLLTARI DHE EKONOMINE E UJERAVE 22....E martë, 22 dhjetor 2009, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMINË E UJËRAVE

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIKO-LIGJVENES 22.12.09...E martë, 22 dhjetor 2009, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIKO-LIGJVËNËS

Lexo më shumë

PER VIZITEN E ZONJES TANJA FAJON, 18.12.09...NJOFTIM

PËR VIZITËN E ZONJËS TANJA FAJON, DEPUTETE NË PARLAMENTIN EVROPIAN DHE NJOFTUESE PËR LIBERALIZIMIN E VIZAVE, NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

E premte, 18 dhjetor 2009 - ora 17:00-18:15. - Salla ,,Boris Trajkovski"

Lexo më shumë
1234...50                                                   
Click