Njoftime


E hënë, 14 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETEKATËR E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...Pas mbarimit të seancës së 85-të, vazhdon me punë

SEANCA E TETËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.11.2009) (vazhdimi i parë) 

më shumë...E hënë, 14 dhjetor 2009, 13:00 ora, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETEPESTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E mërkurë, 16 dhjetor 2009, ora 12.00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETEPESTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 14.12.2009)(vazhdimi i dytë) 

më shumë...E martë, 22 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETEGJASHTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E mërkurë, 16 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMI TË UJËRAVE

më shumë...E martë, 15 dhjetor 2009, ora 12.00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETEPESTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 14.12.2009)(vazhdimi i parë) 

më shumë...E martë, 15 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla kushtetuese

KËSHILLI NACIONAL PËR EUROINTEGRIME

më shumë...E premte, 18 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla 4

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

më shumë...E hënë, 21 dhjetor 2009, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 50
  •                                                    
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.