KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E hënë, 21 dhjetor 2009, ora 13:30, Salla 4

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME 17.12.09...E enjte, 17 dhjetor 2009, ora 14:00, Salla kushtetuese

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë

SEANCA E TETEDHJETE E KUVENDIT TE REPUBLIKES SE MAQEDONISE...Pas mbarimit të Seancës së 85-së vazhdon me punë

SEANCA E TETËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16. 11. 2009) (vazhdimi i parë)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET 14.12.09...E hënë, 14 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

PER DEBAT PUBLIK NE TEMEN: ,,SHENDETI SEKSUAL DHE RIPRODHUE...NJOFTIM

PËR DEBAT PUBLIK NË TEMËN: ,,SHËNDETI SEKSUAL DHE RIPRODHUES I TË RINJVE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË"

E hënë, 14 dhjetor 2009 - ora 10:00, - Salla kushtetuese

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIKO-LIGJVENES 11.12.09...E premte, 11 dhjetor 2009, ora 14:00, Salla 3

KOMISIONI JURIDIKO-LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBROJTJE DHE SIGURI 11.12.09...E premte, 11 dhjetor 2009, ora 13:30, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Lexo më shumë

KOMITETI PER MARREDHENIE NDERMJET BASHKESIVE 11.12.09...E premte, 11 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla e Komisionit kushtetues

KOMITETI PËR MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

PER VIZITEN ZYRTARE TE Z. HERI XHENKINS, 11.12.09...NJOFTIM

PËR VIZITËN ZYRTARE TË Z. HERI XHENKINS, KRYETAR I DHOMËS PËRFAQËSUESE TË KOMONVELTIT AUSTRALIAN, NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

E premte, 11 dhjetor 2009-ora 10:00-10:30 - Kabineti i Kryetarit-Salla skalitja

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E premte, 11 dhjetor 2009, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë
1...456...50                                                   
Click