Njoftime


E hënë, 28 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E hënë, 28 dhjetor 2009, ora 11: 00, Salla ,,Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR SHËNDETËSI

më shumë...E premte, 25 dhjetor 2009, ora 14:00, Salla kushtetuese

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

më shumë...E premte, 25 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

më shumë...E premte, 25 dhjetor 2009, ora 12:00, Salla 3

KOMISIONI JURIDIKO-LIGJVËNËS

më shumë...E premte, 25 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla ,,Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

më shumë...E premte, 25 dhjetor 2009, ora 10:00, Salla kushtetuese

KËSHILLI NACIONAL PËR EVROINTEGRIME

më shumë...E enjte, 24 dhjetor 2009, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETEGJASHTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 22.12.2009.)(vazhdimi i dytë)

më shumë...Pas mbarimit të seancës së 86-të vazhdon me punë

SEANCA E TETËDHJETETRETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 3.12.2009) (vazhdimi i dytë)

më shumë...E enjte, 24 dhjetor 2009, ora 14:00, Salla 4

KËSHILLI BUXHETOR I REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 50
  •                                                    
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.