Njoftime


E enjte,18 gusht 2011 ora 14.00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

më shumë...E enjte, 18 gusht 2011, ora 13:00, Salla 3

KOMISIONI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMINË E UJËRAVE

më shumë...E enjte, 18 gusht 2011, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E enjte, 18 gusht 2011, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR KULTURË

më shumë...E enjte, 18 gusht 2011, ora 10.00, Salla 3

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

më shumë...E hënë, 22 gusht 2011, ora 12,00, Salla e Komisionit Kushtetues

Komisioni për Politikë të Jashtme

më shumë...E hënë, 22 gusht 2011, ora 12,00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVËNËS

më shumë...E premte, 29 korrik, 2011, ora 11.00, Salla 4

MBLEDHJA E PARË E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE TË RREGULLORES, IMUNITETIT DHE MANDATIT

më shumë...E premte, 29 korrik 2011, ora 12.00, Salla 1

SEANCA E SHTATË E KUVENDIT TË R. SË MAQEDONISË

më shumë...E premte, 29 korrik 2011, ora 10:30, Salla e Qeverisë

MBLEDHJA E PARË E KOMISIONIT PËR POLITIKË TË JASHTME

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 27
  • 28
  • 29
  • ...
  • 31
  •                                 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.