MBLEDHJA E TRETE E KOMISIONIT PER CESHTJE TE ZGJEDHJEVE DHE...E enjte, 28 korrik 2011

MBLEDHJA E TRETË E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE TË ZGJEDHJEVE DHE EMËRIMEVE

Lexo më shumë

Seanca e 6-t# I...E enjte, 28 korrik 2011, ora 11,00, Salla1

SEANCA E GJASHTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 27.07.2011 në ora 12:00) (vazhdimi i parë)

Lexo më shumë

Vizite e z. Stefano Sanino, drejtor i Direktoratit te Pergj...E mërkurë, 27 korrik 2011

Vizitë e z. Stefano Sanino, drejtor i Direktoratit të Përgjithshëm për Zgjerim

Lexo më shumë

Vizita e z. Robin David Skot ne RM 26.07.11...E martë, 26 korrik 2011, prej orës 10.30 deri më 11.00, Kabineti i kryetarit

Vizita e z. Robin David Skot, anëtar i Parlamentit të Viktorisë - Australi, në Republikën e Maqedonisë

- Takimi me z. Trajko Veljanoski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë

Lexo më shumë

MBLEDHJA E DYTE E KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 26.07....E martë, 26 korrik 2011, ora 11.00, Salla 4

MBLEDHJA E DYTË E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

MBLEDHJA E TRETE E KOMISIONIT PER SISTEM POLITIKE DHE MARRE...E martë, 26 korrik 2011, ora 11.00, Salla 3

MBLEDHJA E TRETË E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIKË DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

VIZITE E Z. XHON HAJD, NE RM 22.7.11...E premte, 22 korrik 2011

VIZITË E Z. XHON HAJD, DEPUTET I AUSTRALISË PERËNDIMORE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

Lexo më shumë

SEANCA E 4-t# II...E enjte, 21 korrik 2011, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E KATËRT E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 19.07.2011) (vazhdimi i dytë)

Lexo më shumë

SEANCA E 4-t# I...E mërkurë, 20 korrik 2011, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E KATËRT E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 19.07.2011 në ora 11:00)(vazhdimi i parë)

Lexo më shumë

Seanca e 4-t#...E martë, 19 korrik 2011, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E KATËRT E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë
1...28293031                                
Click