SEANCA E PESTE II prod. 18.7.11...E hënë, 18 korrik 2011, Ora 11:00, Salla 1

SEANCA E PESTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 13. 7.2011) (vazhdimi i dytë)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIKE DHE MARREDHENIE NDERMJET BASH...E hënë, 18 korrik 2011, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIKË DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBIKEQYRJEN E PUNES SE DREJTORISE PER SIGURI ...E hënë, 18 korrik 2011, ora 12:00, Salla 4

KOMISIONI PËR MBIKËQYRJEN E PUNËS SË DREJTORISË PËR SIGURI DHE KUNDËRZBULIM DHE TË AGJENCISË PËR ZBULIM

Lexo më shumë

Seanca e 5 prvo prodolzenie 15.07.11...E premte, 15 korrik 2011, Ora 12:00, Salla 1

SEANCA E PESTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 13. 7.2011)(vazhdimi i parë)

Lexo më shumë

Seanca e 3-t#...E martë, 12 korrik 2011, Ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 3 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SHENDETESI 15.07.11...E premte, 15 korrik 2011, ora 11:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR SHËNDETËSI

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EKONOMIKE 15.07.11...E premte, 15 korrik 2011, ora 11:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET 14.07.11...E enjte, 14 korrik 2011, ora 11:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

KOMISIONI PER TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI 14.07.11...E enjte, 14 korrik 2011, ora 12:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Lexo më shumë

MBLEDHJA E PARE E KOMISIONIT PER SISTEM POLITIKE DHE MARRED...E enjte, 14 korrik 2011 , ora 11:00, Salla 4

MBLEDHJA E PARË E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIKË DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë
1...293031                                
Click