MBLEDHJA E PARE E KOMISIONIT JURIDIK-LIGJVENES 14.07.11...E enjte, 14 korrik 2011 ora 13:00 , Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA E PARË E KOMISIONIT JURIDIK-LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBROJTJE DHE SIGURI 13.07.11...E mërkurë, 13 korrik 2011, ora 11:00, Salla4

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Lexo më shumë

KOMISIONI VERIFIKUES 11.07.11...E hënë, 11 korrik 2011, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI VERIFIKUES

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE TE ZGJEDHJEVE DHE EMERIMEVE 7.7.11...Е enjte, 7 korrik 2011, ora 12:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE TË ZGJEDHJEVE DHE EMËRIMEVE

Lexo më shumë

Seanca e 1-t#...E shtunë, 25 qershor 2011, ora 12,00, Salla 1

SENCA E PARË KONSTITUTIVE E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë
1...293031                                
Click