SEANCA NR. 135 01.02.11...E martë, 1 shkurt 2011, Pas përfundimit të seancës së 138 vazhdon

SEANCA NR. 135 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 24.01.2011)(vazhdim i katërt)

Lexo më shumë

Seanca e 138-t#...E martë, 1 shkurt 2011, Ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 138 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

SEANCA NR. 135 31.01.11...E hënë, 31 janar 2011, Ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 135 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 24.01.2011)(vazhdim i tretë)

Lexo më shumë

KOMISIONIT JURIDIK-LIGJVENES 28.1.11...E premte, 28 janar 2011, ora 12:00, Salla4

KOMISIONIT JURIDIK-LIGJVËNËS

(e filluar më 20.1.2011) (vazhdimi i tretë)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET 08.02.11...E martë, 8 shkurt 2011, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 51 E KOMISIONIT PER BUJQESI, PYLLTARI DHE EKON...E enjte, 27 janar 2011, Ora 14:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 51 E KOMISIONIT PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMINË E UJËRAVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI 28.01.11...E premte, 28 janar 2011, ora 11:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Lexo më shumë

SEANCA NR. 135 II prod. 26.1.11...E mërkurë, 26 janar 2011, Ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 135 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 24.01.2011) (vazhdimi i dytë)

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVENES 26.01.11...E mërkurë, 26 janar 2011, ora 14:00, Salla4

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI PER FINANCIM DH EBUXHET 26.01.11...E mërkurë, 26 janar 2011, ora 10:00, Salla4

KOMISIONI PËR FINANCIM DH EBUXHET

Lexo më shumë
1...171819...22                       
Click