Njoftime


Pas përfundimit të seancës së 134 vazhdon

SEANCA NR. 130 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 27.12.2010) (vazhdimi i tretë)

më shumë...E mërkurë, 12 janar 2011, ora 11:00, Salla 3

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

më shumë...E mërkurë, 12 janar 2011, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 20
  • 21
  • 22
  •                        
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.