Njoftime


Pas përfundimit të mbledhjes fillon

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET – MBLEDHJA E 90-të

më shumë...E enjte, 20 janar 2011, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

më shumë...E premte, 21 janar 2011, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMINË E UJËRAVE

më shumë...E martë, 18 janar 2011, Ora 14:00, Salla e Qeverisë

MBLEDHJA NR. 67 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

më shumë...E hënë, 24 janar 2011, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E hënë, 17 janar 2011, ora 12:00, Salla 4

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE KUSHTETUESE

më shumë...E enjte, 20 janar 2011, ora 12:00, Salla 3

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

më shumë...E premte, 14 janar 2011, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

(e filluar më 13.01.2011)(vazhdimi i parë)

më shumë...E premte, 14 janar 2011, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVËNËS

më shumë...E premte, 14 janar 2011, ora 11:00, Salla 3

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  •                        
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.