Njoftime


Pas përfundimit të mbledhjes së 107-të vazhdon mbledhja e 106-të e

KOMISIONIT JURIDIK-LIGJVËNËS

(e filluar më 20.1.2011) (vazhdimi i dytë)

më shumë...E martë, 25 janar 2011, ora 10:00, Salla „Boris Trajkovski“

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

(e filluar më 24.01.2011) (vazhdimi i parë)

më shumë...E martë, 25 janar 2011, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVËNËS

më shumë...E hënë, 24 janar 2011, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E NJËQINDETRIDHJETEPESTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E premte, 21 janar 2011, Ora 11:00, Salla 4

MBLDHJA NR. 106 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...E premte, 21 janar 2011, Ora 11:00, Salla e Qeverisë

MBLEDHJA NR. 19 E KËSHILLIT NACIONAL PËR EUROINTEGRIME

më shumë...E hënë, 10 janar 2011, ora 12:00, Salla 1

SEANCA E NJËQINDETRIDHJETËETRETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E hënë, 10 janar 2011, ora 14:00, Salla 1

SEANCA E NJËQINDETRIDHJETËEKATËRT E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E enjte, 20 janar 2011, ora 13:30, Salla e Qeverisë

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVËNËS

më shumë...E enjte, 20 janar 2011, ora 13:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVËNËS

(e filluar më 14.01.2011) (vazhdimi i parë)

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 18
  • 19
  • 20
  • ...
  • 22
  •                        
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.