KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME 14.01.11...E premte, 14 janar 2011, ora 11:00, Salla 3

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EKONOMIKE 20.01.11...E enjte, 20 janar 2011, ora 11:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBROJTJE DHE SIGURI 18.01.11...E martë, 18 janar 2011, ora 14:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E enjte, 20 janar 2011, ora 12:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI 17.01.11...E hënë, 17 janar 2011, ora 11:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBIKEQYRJE TE ZBATIMIT TE MASAVE PER PERCJELL...E hënë, 17 janar 2011, ora 13:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR MBIKËQYRJE TË ZBATIMIT TË MASAVE PËR PËRCJELLJEN E KOMUNIKIMEVE NGA ANA E MINISTRISË SË PUNËVE TË BRENDSHME DHE MINISTRISË SË MBROJTJES

Lexo më shumë

KOMISIONI PER ARSIM, SHKENCE DHE SPORT 17.01.11...E hënë, 17 janar 2011, ora 11:00, Salla 3

KOMISIONI PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

Lexo më shumë

KOMISIONI PER PUNE DHE POLITIKE SOCIALE 17.01.11...E hënë, 17 janar 2011, ora 13:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

Lexo më shumë

SEANCA NR. 130 4 prod. 11.1.11...E martë, 11 janar 2011, ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 130 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 27.12.2010) (vazhdimi i katërt)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EVROPIANE 11.12.10...E martë, 11 janar 2011, ora 11:00, Salla “Boris Trajkovski”

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Lexo më shumë
1...202122                       
Click