Njoftime


Pas mbarimit të Mbledhjes së 47-të vazhdon Mbledhja e 43-të e

KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

më shumë...E mërkurë, 12 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtues

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

më shumë...Pas mbarimit të Mbledhjes së 74-t vazhdon Mbledhja e 75-të e

KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...E mërkurë, 12 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E martë, 11 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

më shumë...E martë, 11 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla3

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

më shumë...E hënë, 10 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla4

MBLEDHJA NR. 28 E KOMISIONIT PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

(e filluar më 2.11.2012)

më shumë...E hënë, 10 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

më shumë...E hënë, 10 dhjetor 2012, ora 14:00, Salla3

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

më shumë...E martë, 11 dhjetor 2012, ora 14:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE TË ZGJEDHJEVE DHE EMËRIMEVE

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • ...
  • 71
  •                                                                         
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.