Seanca e 51-t#...E premte, 28 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 51 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

DHENIE E DEKLARATES SOLEMNE 31.12.12...E hënë, 31 dhjetor 2012, ora 09:30, Salla e Ohrit

DHËNIE E DEKLARATËS SOLEMNE

Zotëri Bekim Rexhepi, anëtar i Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë, do të japë deklaratë solemne para kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski.

Lexo më shumë

SEANCA NR. 47 28.12.12...Pas mbarimit të Seancës së 51-të vazhdon

SEANCA NR. 47 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 3.12.2012)(vazhdim i katërt)

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 73 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVENES 28.12.12...E premte, 28 dhjetor 2012, ora 10:30, Salla e Qeverisë

MBLEDHJA NR. 73 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 4.12.2012)(vazhdim i parë)

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 22 E KOMISIONIT PER MBROJTJE DHE SIGURI 28.12...E premte, 28 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 22 E KOMISIONIT PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 46 E KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 28.12...E premte, 28 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 46 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 4.12.2012)(vazhdim i katërt)

Lexo më shumë

Seanca e 50-t#...E enjte, 27 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla1

SEANCA E PESËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME 27.12.12...E enjte, 27 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë

Seanca e 49-t#...E hënë, 24 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla1

SEANCA E DYZETENËNTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 22.12...E shtunë, 22 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

Lexo më shumë
123...71                                                                        
Click