SEANCA E GJASHTEMBEDHJETE 11.1.12...E mërkurë, 11 janar 2012, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E GJASHTËMBËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 5.12.2011)

Lexo më shumë

VIZITE ZYRTARE E DELEGACIONIT TE GRUPIT 11.01.12...E mërkurë, 11 janar 2012

VIZITË ZYRTARE E DELEGACIONIT TË GRUPIT NDËRPARLAMENTAR MAQEDONAS-TURK PËR MIQËSI TË KUVENDIT TË MADH NACIONAL TË REPUBLIKËS SË TURQISË, NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

Lexo më shumë

SEANCA E GJASHTEMBEDHJETE 10.1.12...E martë, 10 janar 2012, ora 12:00, Salla 1

SEANCA E GJASHTËMBËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 5.12.2011)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI 12.02.12...E enjte, 12 janar 2012, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EVROPIANE 10.01.12...E martë, 10 janar 2012, ora 14:00, Salla 3

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Lexo më shumë

SEANCA E GJASHTEMBEDHJETE 9.1.12...E hënë, 9 janar 2012, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E GJASHTËMBËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 5.12.2011) (vazhdim i nëntë)

Lexo më shumë

SEANCA NR. 21...E martë, 3 janar, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 21 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIK LIGJVENES 12.10.12...E enjte, 12 janar 2012, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E martë, 10 janar 2012, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME 09.01.12...E hënë, 9 janar 2012, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë
1...697071                                                                        
Click