KOMISIONI JURIDIK LIGJVENES 25.1.12...E mërkurë, 25 janar 2012, ora 10:00, Salla4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E mërkurë, 25 janar 2012, ora 10:00, Salla3

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

SEANCA E NJEZETE V 24.1.12...E martë, 24 janar 2012, ora 12:00, Salla 1

SEANCA E NJËZETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.1.2011) (vazhdim i pestë)

Lexo më shumë

VIZITE E ZEVENDESKRYETARIT TE QEVERISE DHE MINISTER I PUNES...E martë, 24 janar 2012

VIZITË E ZËVENDËSKRYETARIT TË QEVERISË DHE MINISTËR I PUNËS DHE ÇËSHTJEVE SOCIALE DHE FAMILJES SË REPUBLIKËS SË SLLOVAKISË, Z. JOZEF MIHALL

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EKONOMIKE 24.01.12...E martë, 24 janar 2012, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI 24.1.12...E martë, 24 janar 2012, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Lexo më shumë

SEANCA E NJEZETE IV 23.1.12...E hënë, 23 janar 2012, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E NJËZETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.1.2011) (vazhdim i katërt)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBIKEQYRJE TE PUNES SE DREJTORISE PER SIGURI ...E hënë, 23 janar 2012, ora 14:00, Salla 3

KOMISIONI PËR MBIKËQYRJE TË PUNËS SË DREJTORISË PËR SIGURI DHE KUNDËRZBULIM DHE AGJENCISË PËR ZBULIM

Lexo më shumë

VIZITE E MINISTRIT TE MBROJTJES TE REPUBLIKES SE SHQIPERISE...E premte, 20 janar 2012, ora 14:15, Salla e Qeverisë

VIZITË E MINISTRIT TË MBROJTJES TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË, Z. ARBEN IMAMI

- Takim me Komisionin për Mbrojtje dhe Siguri të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë

Lexo më shumë

SEANCA E NJEZETE 20.01.12...E premte, 20 janar 2012, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E NJËZETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë
1...68697071                                                                        
Click