Njoftime


E mërkurë, 18 janar 2012, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E NJËZETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E martë, 17 janar 2012, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E NJËZETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E hënë, 16 janar 2012, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E NJËZETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E premte, 13 janar 2012, ora 11:00, Salla3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

(e filluar më 23.12.2011) (vazhdim i tretë)

më shumë...E premte, 13 janar 2012, ora 11:00, Salla1

SEANCA E GJASHTËMBËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 5.12.2011) (vazhdim i trembëdhjetë)

më shumë...E premte, 13 janar 2012, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 12.1.2012) (vazhdim i parë)

më shumë...Pas mbarimit të Seancës së 16-të vazhdon

SEANCA E TETËMBËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 19.12.2011) (vazhdim i tetë)

më shumë...E enjte, 12 janar 2012, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E GJASHTËMBËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 5.12.2011)

më shumë...E mërkurë, 25 janar 2012, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR MUNDËSI TË BARABARTA TË FEMRAVE DHE MESHKUJVE

më shumë...E martë, 17 janar 2012, ora 16:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 69
  • 70
  • 71
  •                                                                         
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.