Njoftime


E shtunë, 22 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 13.12.2012) (vazhdim i katërt)

më shumë...E shtunë, 22 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 28 E KOMISIONIT PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

(e filluar më 2.11.2012)

më shumë...E premte, 21 dhjetor 2012, ora 13:00, Salla 3

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 13.12.2012) (vazhdim i tretë)

më shumë...E premte, 21 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 28 E KOMISIONIT PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

më shumë...E premte, 21 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

më shumë...E enjte, 20 dhjetor 2012, ora 16:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

më shumë...E premte, 21 dhjetor 2012, ora 11:05 - 11:35, Salla e Komisionit Kushtetues

VIZITË ZYRTARE E Z. AHMET DAVUTOGLLU, MINISTËR I PUNËVE TË JASHTME TË REPUBLIKËS SË TURQISË, NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

- Takim me z. Trajko Veljanoski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë.

më shumë...E enjte, 20 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla4

MBLEDHJA NR. 28 E KOMISIONIT PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

(e filluar më 2.11.2012)

më shumë...E mërkurë, 19 dhjetor 2012, ora 14:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E enjte, 20 dhjetor 2012, ora 14:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI JURIDIK-LIGJVËNËS

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 71
  •                                                                         
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.