KOMISIONI PER CESHTJE EVROPIANE 20.12.12...E enjte, 20 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 19.12...E mërkurë, 19 dhjetor 2012, ora 13:30, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)(vazhdim i tetëmbëdhjetë)

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 27 E KOMISIONIT PER POLITIKE TE JASHTME 19.12...E mërkurë, 19 dhjetor 2012, ora 12:30, Salla 4

MBLEDHJA NR. 27 E KOMISIONIT PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 21 E KOMISIONIT PER MBROJTJE DHE SIGURI 19.12...E mërkurë, 19 dhjetor 2012, ora 12:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 21 E KOMISIONIT PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 48 E KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 19.12...E mërkurë, 19 dhjetor 2012, ora 12:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 48 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

DHENIE E DEKLARATES SOLEMNE 18.12.12...E martë, 18 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla e Ohrit

DHËNIE E DEKLARATËS SOLEMNE

Lexo më shumë

Seanca e 48-t#...E martë, 18 dhjetor 2012, ora 12:00, Salla1

SEANCA E DYZETETETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 18.12.12...E martë, 18 dhjetor 2012, ora 13:30, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIK LIGJVENES 17.12.12...E hënë, 17 dhjetor 2012, ora 16:00, Salla3

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 13.12.2012) (vazhdim i dytë)

Lexo më shumë

KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 17.12.12...E hënë, 17 dhjetor 2012, ora 16:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

Lexo më shumë
1234...71                                                                        
Click