KOMISIONI JURIDIK LIGJVENES 16.12.12...16 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 13.12.2012) (vazhdim i parë)

Lexo më shumë

KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 16.12.12...16 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

Lexo më shumë

KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 15.12.12...E shtunë, 15 dhjetor 2012, ora 10:30, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME 18.12.12...E martë, 18 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë

KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 14.12.12...E premte, 14 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

Lexo më shumë

KOMISIONIT PER FINANCIM DHE BUXHET 13.12.12...E enjte, 13 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

(e filluar më 19.11.2012)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EVROPIANE 13.12.12...E enjte, 13 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla3

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Lexo më shumë

DISKUTIM PUBLIK ME TEME: 13.12.12...E enjte, 13 dhjetor 2012, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues

DISKUTIM PUBLIK ME TEMË: "SI TË ARRIHET KUJDESI DHE TRAJTIMI MË I MIRË PËR PERSONAT QË JETOJNË ME HIV - PJHIV NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË?"

në organizim të Komisionit për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve dhe Komisionit për Shëndetësi, e në bashkëpunim me Asociacionin për Edukim Shëndetësor dhe Hulumtim H.E.R.A., grupi i punës së personave që jetojnë me HIV - Së bashku më të fortë dhe Instituti Demokratik Nacional. 

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E mërkurë, 12 dhjetor 2012, ora 12:00, Salla e Qeverisë

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

(e filluar më 11.12.2012) (vazhdim i parë)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE TE ZGJEDHJEVE DHE EMERIMEVE 12.12.12...E mërkurë, 12 dhjetor 2012, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE TË ZGJEDHJEVE DHE EMËRIMEVE

(e filluar më 11.12.2012) (vazhdim i parë)

Lexo më shumë
1...345...71                                                                        
Click