SEANCA NR. 80 II 18.12.13...E mërkurë, 18 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 80 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i dytë)

Lexo më shumë

KOMITETI PER MARREDHENIE NDERMJET BASHKESIVE 19.12.13...E enjte, 19 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMITETI PËR MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

SEANCA NR. 80 17.12.13...E martë, 17 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 80 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i parë)

Lexo më shumë

Seanca e 80-t#...E hënë, 16 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E mërkurë, 18 dhjetor 2013, ora 12:00, Salla 4

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIK LIGJVENES 19.12.13...E enjte, 19 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 76 E KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHE...E premte, 13 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 76 E KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

(e filluar më 12.12.2013) (vazhdim i parë)

Lexo më shumë

138. KOMISIONIT JURIDIK LIGJVENES 13.12.13...Pas mbarimit të Mbledhjes së 137-të vazhdon Mbledhja e 138-të e

KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIK LIGJVENES I 13.12.13...E premte, 13 dhjetor 2013, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 6.12.2013) (vazhdim i parë)

Lexo më shumë

KOMISIONIT JURIDIK LIGJVENES prod. 13.12.13...Pas mbarimit të Mbledhjes së 136-të vazhdon Mbledhja e 137-të e

KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

Lexo më shumë
1234...57                                                          
Click