Njoftime


E martë, 24 dhjetor 2013, ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 80 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i 6)

më shumë...Pas përfundimit të seancës së 74-të vazhdon

SEANCA NR. 80 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i katërt)

më shumë...E hënë, 23 dhjetor 2013, ora 13:00, Salla 1

SEANCA NR. 80 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i pestë)

më shumë...E enjte, 26 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E TETËDHJETENJË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...E premte, 27 dhjetor 2013, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

më shumë...E premte, 20 dhjetor 2013, ora 11:20, Salla 1

SEANCA NR. 74 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 21.10.2013) (vazhdim i 10)

më shumë...E premte, 20 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 80 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i katërt)

më shumë...E enjte, 19 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 80 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i tretë)

më shumë...E premte, 20 dhjetor 2013, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...E premte, 20 dhjetor 2013, ora 10:30, Salla 4

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 57
  •                                                           
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.