SEANCA NR. 80 VIII 30.12.13...Pas përfundimit të seancës së 77-të vazhdon

SEANCA NR. 80 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i 8)

Lexo më shumë

SEANCA E 77 VI 30.12.13...E hënë, 30 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E SHTATËDHJETESHTATË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 21.11.2013) (vazhdim i 6)

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIK LIGJVENES 30.12.13...E hënë, 30 dhjetor 2013, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

Lexo më shumë

SEANCA NR. 80 VII 27.12.13...E premte, 27 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 80 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i 7)

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EKONOMIKE 27.12.13...E premte, 27 dhjetor 2013, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBROJTJE DHE SIGURI 27.12.13...E premte, 27 dhjetor 2013, ora 14:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Lexo më shumë

DEBAT PUBLIK ME TEME 27.12.13...E premte, 27 dhjetor 2013, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

DEBAT PUBLIK ME TEMË: "PËRGATITJA E LIGJIT PËR DHUNË FAMILJARE"

Debat publik i Komisionit për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, Komisionit për Punë dhe Politikë Sociale dhe Klubit të Deputeteve të Republikës së Maqedonisë me temë: "Përgatitja e ligjit për dhunë familjare".

Lexo më shumë

SEANCA NR. 72 VIII 25.12.13...E mërkurë, 25 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA NR. 72 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 23.9.2013) (vazhdim i 8)

Lexo më shumë

SEANCA NR. 80 VII 25.12.13...Pas përfundimit të seancës së 72-të vazhdon

SEANCA NR. 80 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 16.12.2013) (vazhdim i 7)

Lexo më shumë

DHENIE E DEKLARATES SOLEMNE 24.12.13...E martë, 24 dhjetor 2013, ora 11:00, Salla e Ohrit

DHËNIE E DEKLARATËS SOLEMNE

Lexo më shumë
123...57                                                          
Click