KOMISIONI JURIDIK LIGJVENES 10.1.13...E enjte, 10 janar 2013, ora 13:00, Salla 3

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI PER PUNE DHE POLITIKE SOCIALE 10.1.13...E enjte, 10 janar 2013, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E enjte, 10 janar 2013, ora 11:00, Salla 3

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET 9.1.13...E mërkurë, 9 janar 2013, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë
1...555657                                                          
Click