KOMISIONI PER FINANCIM DHE BUXHET 16.1.13...E mërkurë, 16 janar 2013, ora 12:30, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EKONOMIKE 16.1.13...E mërkurë, 16 janar 2013, ora 12:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

Lexo më shumë

VIZITE E DREJTORIT TE DREJTORISE SE PERGJITHSHME PER ZGJERI...E martë, 15 janar 2013, ora 13:00, Salla e Ohrit

VIZITË E DREJTORIT TË DREJTORISË SË PËRGJITHSHME PËR ZGJERIM TË KOMISIONIT EVROPIAN, Z. STEFANO SANINO

- Takim me z. Trajko Veljanoski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë

Lexo më shumë

KOMISIONI PER POLITIKE TE JASHTME 16.1.13...E mërkurë, 16 janar 2013, ora 11:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR POLITIKË TË JASHTME

Lexo më shumë

VIZITE E DELEGACIONIT TE GRUPIT PER BASHKEPUNIM BILATERAL M...E martë, 15 janar 2013

VIZITË E DELEGACIONIT TË GRUPIT PËR BASHKËPUNIM BILATERAL ME MAQEDONINË TË DHOMËS PËRFAQËSUESE TË REPUBLIKËS SË INDONEZISË

Lexo më shumë

KOMISIONI PER TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI 16.1.13...E mërkurë, 16 janar 2013, ora 11:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Lexo më shumë

VIZITE PUNE E Z. LUK SIMPKINS, I DERGUAR FEDERAL I AUSTRALI...E premte, 11 janar 2013

VIZITË PUNE E Z. LUK SIMPKINS, I DËRGUAR FEDERAL I AUSTRALISË

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE TE ZGJEDHJEVE DHE EMERIMEVE 9.1.13...E mërkurë, 9 janar 2013, ora 14:00, Salla 3

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE TË ZGJEDHJEVE DHE EMËRIMEVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER MBROJTJE DHE SIGURI 9.1.13...E mërkurë, 9 janar 2013, ora 14:00, Salla 4

KOMISIONI PËR MBROJTJE DHE SIGURI

Lexo më shumë

KOMISIONI PER TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI 9.1.13...E mërkurë, 9 janar 2013, ora 12:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Lexo më shumë
1...555657                                                          
Click