KOMISIONI JURIDIK LIGJVENES 23.1.13...E mërkurë, 23 janar 2013, ora 11:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EVROPIANE 23.1.13...E mërkurë, 23 janar 2013, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI 21.1.13...E hënë, 21 janar 2013, ora 10:00, Salla 3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

Lexo më shumë

Seanca e 52-t#...E hënë, 21 janar 2013, ora 11:00, Salla 1

SEANCA E PESËDHJETEDYTË E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

Lexo më shumë

KOMISIONI PER BUJQESI, PYLLTARI DHE EKONOMI TE UJERAVE 17....E enjte, 17 janar 2013, ora 13:00, Salla 4

KOMISIONI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMI TË UJËRAVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER CESHTJE EVROPIANE 17.1.13...E enjte, 17 janar 2013, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

KOMISIONI PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

Lexo më shumë

KOMISIONI JURIDIK LIGJVENES 17.1.13...E enjte, 17 janar 2013, ora 12:00, Salla 3

KOMISIONI JURIDIK LIGJVËNËS

Lexo më shumë

KOMISIONI PER SISTEM POLITIK DHE MARREDHENIE NDERMJET BASHK...E enjte, 17 janar 2013, ora 11:00, Salla 3

KOMISIONI PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

Lexo më shumë

KOMISIONI PER PUNE DHE POLITIKE SOCIALE 17.1.13...E enjte, 17 janar 2013, ora 11:00, Salla 4

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

Lexo më shumë

MBLEDHJA NR. 28 E KOMISIONIT PER PUNE DHE POLITIKE SOCIALE ...E mërkurë, 16 janar 2013, ora 11:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 28 E KOMISIONIT PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

(e filluar më 2.11.2012)

Lexo më shumë
1...54555657                                                          
Click