Njoftime


E mërkurë, 23 janar 2013, ora 11:00, Salla3

KOMISIONI PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...E mërkurë, 23 janar 2013, ora 10:00, Salla3

KOMISIONI PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMI TË UJËRAVE

më shumë...E mërkurë, 23 janar 2013, ora 10:00, Salla4

KOMISIONI PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

më shumë...E mërkurë, 23 janar 2013, ora 12:00, Salla1

SEANCA NR. 52 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 21.1.2013) (vazhdim i dytë)

më shumë...E martë, 22 janar 2013, ora 14:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 80 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...E martë, 22 janar 2013, ora 14:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 52 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

më shumë...E martë, 22 janar 2013, ora 14:00, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 21 E KOMISIONIT PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

më shumë...E martë, 22 janar 2013, ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 52 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

(e filluar më 21.1.2013)(vazhdim i parë)

më shumë...E martë, 22 janar 2013, ora 10:00, Salla 3

MBLEDHJA NR. 43 E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE

më shumë...E martë, 22 janar 2013, ora 10:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 12 E KOMISIONIT PËR KULTURË

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 53
  • 54
  • 55
  • ...
  • 57
  •                                                           
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.