Njoftime

E martë, 26 gusht 2014, ora 14:00, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 4 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

më shumë...

E martë, 26 gusht 2014, ora 13:30, Salla 4

MBLEDHJA NR. 10 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...

E martë, 26 gusht 2014, ora 13:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 9 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

më shumë...

E martë, 26 gusht 2014, ora 12:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 3 E KOMISIONIT PËR POLITIKË TË JASHTME

më shumë...

E martë, 26 gusht 2014, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 6 E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE 

më shumë...

E martë, 26 gusht 2014, ora 10:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 4 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE 

më shumë...

E martë, 26 gusht 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 8 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

më shumë...

E martë, 26 gusht 2014, ora 9:30, Kabineti i nënkryetarit 

TAKIM LAMTUMIRËS I SH.T. Z. MARULI TUA SAGALA, AMBASADOR I JASHTËZAKONSHËM DHE I AUTORIZUAR I REPUBLIKËS SË INDONEZISË PËR REPUBLIKËN E MAQEDONISË, ME SELI NË BUDAPEST

më shumë...

E hënë, 25 gusht 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 10 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET

më shumë...

E hënë, 25 gusht 2014, ora 10:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 2 E KOMISIONIT PËR KULTURË 

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • ...
  • 31
  •                                 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.