Njoftime

E martë, 2 shtator 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 7 E KOMISIONIT PËR SISTEM POLITIK DHE MARRËDHËNIE NDËRMJET BASHKËSIVE 

më shumë...

E hënë, 1 shtator 2014 

VIZITË ZYRTARE E ENDRU SHIR, KRYETAR I DHOMËS PËRFAQËSUESE TË PARLAMENTIT TË KANADASË 

më shumë...

E hënë, 1 shtator 2014, ora 14:00, Salla e Komisionit Kushtetues 

MBLEDHJA NR. 5 E KOMISIONIT PËR SHËNDETËSI

më shumë...

E hënë, 1 shtator 2014, ora 14:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 6 E KOMISIONIT PËR TRANSPORT, LIDHJE DHE EKOLOGJI

më shumë...

E hënë, 1 shtator 2014, Оra 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 12 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

(vazhdim i parë)(e filluar më 27.8.2014)

më shumë...

E hënë, 1 shtator 2014, ora 11:00, Salla 1 

SEANCA NR. 13 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

më shumë...

E mërkurë, 27 gusht 2014, ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 12 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

më shumë...

E mërkurë, 27 gusht 2014, ora 11:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 12 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS

(e filluar më 26.8.2014)(vazhdim i parë)

më shumë...

E mërkurë, 27 gusht 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski"

MBLEDHJA NR. 11 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET 

më shumë...

E mërkurë, 27 gusht 2014, ora 09:30, Salla e Komisionit Kushtetues

MBLEDHJA NR. 3 E KOMISIONIT PËR MUNDËSI TË BARABARTA TË FEMRAVE DHE MESHKUJVE 

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 31
  •                                 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.