Njoftime

E martë, 9 shtator 2014, ora 13:00, Salla e Qeverisë 

MBLEDHJA NR. 8 E KOMISIONIT PËR PUNË DHE POLITIKË SOCIALE

më shumë...

E martë, 9 shtator 2014, ora 14:00, Salla 1 

SEANCA NR. 14 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

më shumë...

E martë, 9 shtator 2014, ora 11:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 15 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS 

më shumë...

E martë, 9 shtator 2014, ora 09:30, Salla 4

MBLEDHJA NR. 7 E KOMISIONIT PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

më shumë...

E enjte, 4 shtator 2014, ora 12:00, Salla 1 

SEANCA NR. 14 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

më shumë...

E enjte, 4 shtator 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski" 

MBLEDHJA NR. 5 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EVROPIANE 

më shumë...

E mërkurë, 3 shtator 2014, ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 12 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

(e filluar më 27.8.2014)(vazhdim i tretë) 

më shumë...

E martë, 2 shtator 2014, ora 14:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 4 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE 

(e filluar më 26.8.2014)(vazhdim i parë)

më shumë...

E martë, 2 shtator 2014, ora 12:00, Salla 1

SEANCA NR. 12 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

më shumë...

E martë, 2 shtator 2014, ora 10:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 13 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS 

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 31
  •                                 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.