Njoftime

E hënë, 15 shtator 2014, ora 10:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 13 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET  

më shumë...

E enjte, 11 shtator 2014, ora 12:00, Salla "Boris Trajkovski" 

MBLEDHJA NR. 14 E KOMISIONIT JURIDIK LIGJVËNËS 

më shumë...

E enjte, 11 shtator 2014, ora 11:00, Salla 4

MBLEDHJA NR. 4 E KOMISIONIT PËR BUJQËSI, PYLLTARI DHE EKONOMI TË UJËRAVE

më shumë...

E enjte, 11 shtator 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski" 

MBLEDHJA NR. 6 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EVROPIANE

më shumë...

E mërkurë, 10 shtator 2014, ora 14:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 9 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE TË ZGJEDHJEVE DHE EMËRIMEVE 

më shumë...

E mërkurë, 10 shtator 2014, ora 13:00, Salla "Boris Trajkovski" 

MBLEDHJA NR. 4 E KOMISIONIT PËR POLITIKË TË JASHTME 

më shumë...

E mërkurë, 10 shtator 2014, ora 11:30, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 6 E KOMISIONIT PËR ARSIM, SHKENCË DHE SPORT

më shumë...

E mërkurë, 10 shtator 2014, ora 10:00, Salla e Komisionit Kushtetues 

MBLEDHJA NR. 6 E KOMISIONIT PËR SHËNDETËSI  

më shumë...

E mërkurë, 10 shtator 2014, ora 10:00, Salla "Boris Trajkovski" 

MBLEDHJA NR. 12 E KOMISIONIT PËR FINANCIM DHE BUXHET 

më shumë...

E martë, 9 shtator 2014, ora 11:00, Salla 4 

MBLEDHJA NR. 5 E KOMISIONIT PËR ÇËSHTJE EKONOMIKE

më shumë...

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 31
  •                                 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.