Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


KOMISIONI PËR FINANCIM DHE BUXHET

E-posta: k-finan@sobranie.mk

Komisioni ka kryetar, dymbëdhjetë anëtarë dhe zëvendës të tyre.

Komisioni i shqyrton çështjet që kanë të bëjnë me:

 • sistemin e financimit ; 
 • Buxhetin e Republikës;
 • tatimet, taksat, kontributet dhe detyrimet tjera publike të qytetarëve dhe të personave juridikë;
 • sistemin doganor;
 • sistemin monetar-kreditor, bankar dhe të devizave;
 • qarkullimin e pagesave dhe revizionin;
 • huat dhe kreditë;
 • furnizimet publike;
 • sistemin e sigurimit; 
 • pronësinë dhe marrëdhëniet tjera pronësore-juridike;
 • rezervat e mallrave;
 • lojërat e fatit, dhe
 • çështje të tjera që i përkasim financimit.

                 Kryetar: ZHARKO KARAXHOSKI 

Zëvendës-kryetar: SPIRO MAVROVSKI  

                Anëtarë: SLLAVE ARSOSKI 
                               ANGELL DIMITROV
                               EMILIJA KOSTADINOVA
                               RAFET MUMINOVIQ 
                               GAJUR SARAÇ
                               ILIJA KITANOSKI
                               VANÇO STAMENKOV
                               ABDILAQIM ADEMI
                               SLLOBODAN NAJDOVSKI
                               XHEVDET NASUFI
                               ZORAN KRSTEVSKI 

Zëvendës-anëtarë:BLLAGORODNA MINGOVA KREPIEVA 
                               LUBÇO JORDANOVSKI 
                               VLLADO ILIEVSKI  
                               VLLADO PAUNKOV
                               GJORÇE PALLOSHOVSKI 
                               RISTO PEJOSKI 
                               SEMIJAL HASANI 
                               ADNAN JASHARI  
                               ANGELLKA PEEVA- LLAURENÇIQ 
                               ZAMIR DIKA  
                               RISTANA LLALLÇEVSKA

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.